boats1.png

Zomer- en winterstalling

Watersportvereniging 'De Watergeuzen' heeft aan de Diemerzeedijk een aantal mogelijkheden voor zomer- en winterstalling voor uw boot; buiten in het water, binnen in de loods of buiten op het droge.

Zomers buiten, in het water
‘s Zomers hebben alle leden een eigen box voor hun boot. Zij kunnen gebruik maken van de voorzieningen voor water en stroom die op de steigers aanwezig zijn.  Het liggeld  bedraagt  9 euro per vierkante meter (grootste lengte maal grootste breedte). Minimum 10 vierkante meter.

's Winters buiten in het water
In de winter kunnen de leden overwinteren in het water. Het liggeld is hetzelfde als in de zomer, 9 euro per vierkante meter (grootste lengte maal grootste breedte). Minimum 10 vierkante meter.


's Winters inde loods
Uw boot kan ook op de Diemerzeedijk in de loods liggen (liggeld: 30 euro per vierkante meter). Voor deze faciliteit bestaat een wachtlijst en een bovengrens voor het gewicht van de boot. Of een boot op de hellingkar past en/of in de loods kan overwinteren moet vooraf met de havenmeester besproken worden.

's Winters buiten op het droge
Tot slot kan ervoor gekozen worden om de boot ‘s winters op het buitenterrein van de Diemerzeedijk op het droge te zetten. De kosten hiervan bedragen 15 euro per vierkante meter.

Algemene regels

Zowel voor het overwinteren in de loods als op het buitenterrein geldt dat de leden zelf, in overleg met de havenmeester, voor het juiste ondersteuningsmateriaal zorgdragen.

Over ons

WSV 'De Watergeuzen' is opgericht in het jaar 1928. De vereniging beheert drie havens. De haven aan de Diemerzeedijk met het clubhuis en de winterstalling vormt het middelpunt van de vereniging. De twee andere havens zijn in Vinkeveen en in Durgerdam.

Search